May 16, 2008

pendirian..

Posted in Unknown at 8:43 pm by miharuyouth

kadang-kadang aku rasa aku ni takde pendirian.. hari ini terasa bosan sangat dan terasa letih sangat. tetapi still juga kene datang, takkan nak biarkan guru-guru ni terkontang kanting tanpa pemerhatian. Kadang-kadang aku rasakan aku pulak yang keje lebih masa, tetapi sebenarnya aku tak layakpun dapat ot. Pagi ni nanti akan ada choral speaking pulak, kadang-kadang benda ni membuatkan aku terasa tension sangat, walaupun idea nak buat choral speaking ni idea aku, tetapi, entahlah..terasa mata nak tertutup sangat sekarang ni walaupun baru pukul 9.21 pagi di sini….

aku dah start semula buat adegan2 mengemas meja ini, sebenarnya banyak benda yang aku nak capai tahun ni, mana tahu yang aku akan dapat anugerah kecemerlangan lagi tahun depan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: