Isnin…

Selepas beberapa balik dari Korea,aku rasa malas sangat nak pergi kerja. AKU BOSAN…aku rasa sebenarnya aku takde kawan pun kat tempat kerja ni,aku rasa pegawai kewangan tu pun takkan makan semeja dengan aku juga. Sama macam dulu dulu. Aku pun malas nak bg souvenir dekat diorang,sbb diorang tu depan baik,belakang menyampah..so aku buat keputusan untuk tiada cenderahati utk kalian.

Aku pun malas nak pergi meeting sbb aku ade 4 jam sahaja hari ni dan aku rasa mengantuk,semalam aku mimpi aku pergi sekolah. Entahla..aku rasa hari ini hidup aku tak berapa nak straight…

Tapi aku suka bila aku capai target yg aku nak. Tengokla tahun ni dia boleh dapat ke tidak,ke aku berlagak? Aku tak pernah dapat so Tuhan nak uji aku? Tapi aku puas hati sbb dapat, si L pun sibuk fikir pasal hadiah,semua orang ingat aku yg buat hadiah padahal L punya idea tapi sbb aku nama depan. Ok. Sebenarnya aku malas nak tukar dengan LI sbb aku yakin,dia takkan amik balik kelas itu sbb aku dah kene,orang lain kene juga..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s